Share:

Sonisk Pulse Toothbrush – Teal

Furçë dhëmbësh për të rritur me vibrime Sonic Teknologjia profesionale e furçës së dhëmbëve me vibrim Pulse dhe madhësia portative nënkupton një kujdes fantastik oral kur jeni në lëvizje ose në shtëpi. Fijet vibruese antimikrobike të furçës së dhëmbëve Sonisk Pulse pastrojnë edhe sipërfaqet e vështira për t’u arritur, ndërsa kapaku e mban furçën tuaj…

SKU: 1124
Category:
Tags:

Description

 • Kompakt dhe i lehtë për t’u futur në një çantë udhëtimi ose çantë dore
 • Mbrojtje antimikrobike dhe teknologji sonike për të ruajtur sipërfaqen e dhëmbëve dhe për të parandaluar prishjen
 • Kapak udhëtimi për të mbajtur kokën e furçës pa papastërti
 • Prekje e lëmuar dhe ngjyra bashkëkohore
 • Koka të ndryshueshme
 • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji 

Specifikimet

 • Jetëgjatësia e baterisë 90 ditë
 • Furçë anti-bakteriale/anti-mikrobiale
 • 31,000 goditje zanore në minutë
 • Me bateri AAA (me bateri)
 • Përfshihet koka rezervë e furçës së dhëmbëve

Pastrim zanor për dhëmbë që shkëlqejnë dhe mishra të shëndetshëm

Rekomanduar nga dentistët dhe e provuar klinikisht

Me bateri AAA (e perfshirë)
Përfshihet koka rezervë e furçës së dhëmbëve