Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1265 Kategori:

Pycnogenol 5% – 15ml

Pycnogenol 5% ofron një formulë me një ndjesi si vaj i thatë që ndihmon në mbështetjen e lëkurës tuaj kundër ndikimit të stresit oksidativ. Duke përfshirë një ekstrakt ekskluziv të lëvores së pishës detare franceze, ky serum synon të ndriçojë lëkurën dhe ka një ngjyrë të kuqe të thellë për shkak të përmbajtjes së lartë të antioksidantëve (procyanidins). Punon për të mbrojtur lëkurën tuaj nga efektet e dukshme të dëmtimit të shkaktuar nga agresorët mjedisorë.
Share:

Pycnogenol 5% – 15ml

Pycnogenol 5% ofron një formulë me një ndjesi si vaj i thatë që ndihmon në mbështetjen e lëkurës tuaj kundër ndikimit të stresit oksidativ. Duke përfshirë një ekstrakt ekskluziv të lëvores së pishës detare franceze, ky serum synon të ndriçojë lëkurën dhe ka një ngjyrë të kuqe të thellë për shkak të përmbajtjes së lartë të antioksidantëve (procyanidins). Punon për të mbrojtur lëkurën tuaj nga efektet e dukshme të dëmtimit të shkaktuar nga agresorët mjedisorë. Pycnogenol® dihet se mbështet aktivitetin antioksidues të acidit askorbik, duke e bërë këtë formulë një shoqëruese ideale për rutinë që tashmë përfshijnë vitaminën C.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje.
Përndryshe, përzieni me produkte të tjera për të rritur kapacitetin e tyre antioksidues.

Funksioni: Suport antioksidant, pa shkëlqim

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Anhydrous Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes