Share:

Osmoforce

Osmoforce Kids është qetësues i kruarjes, ndihmon në trajtimin e variçelës. Ka një efekt mbrojtës dhe ndihmon për të evituar kruarjen e lëkurës së skuqur dhe të acaruar, gjithashtu lehtëson kruarjen edhe në rastet e pickimit të insekteve dhe reaksioneve alergjike.

SKU: 1104
Category:

Description

Çfarë është OSMOFORS KIDS?

OSMOFORS KIDS është një hidroxhel me hidrostrukturë të lehtë dhe jo ngjitëse, i cili ka një efekt ftohës pas aplikimit në lëkurë, vepron fiziko-kimikisht, falë osmozës.
Hidrogeli ftoh dhe qetëson, përmirëson gjendjen e lëkurës së irrituar nga thatësia dhe skuqjet, dhe kjo çon në lehtësimin e kruajtjes dhe shqetësimit.
Xheli ftohës OSMOFORS KIDS hidraton dhe qetëson irritimet specifike të lëkurës, gjë që redukton dëshirën për gërvishtje, nuk ndikon në origjinën e shqetësimit, por vetëm ftoh, hidraton dhe qetëson lëkurën në zonat e prekura.

Xhel ftohës OSMOFORS KIDS hidraton shtresat sipërfaqësore, qetëson lëkurën, promovon vetë-rikuperimin dhe Ftohja ofron një ndjesi të shpejtë dhe qetësuese në zonat e prekura dhe redukton dëshirën për kruajtje, hidratimi lejon lëkurën të riparohet në mënyrë natyrale. Dëshira e reduktuar për të kruajtur zonat e prekura parandalon dëmtimin e mundshëm të lëkurës.
OSMOFORS KIDS nuk është i destinuar për trajtim! Ftoh dhe qetëson lëkurën me shqetësime specifike. Aplikohet në pjesë të irrituara, që shkaktojnë parehati (ndonjëherë të kuqe), ftoh, hidraton, pastron, zvogëlon dëshirën për kruajje, ndihmon në shmangien e gërvishtjeve dhe dëmtimeve eventuale të lëkurës. Gjithashtu hidraton dhe qetëson lëkurën, e cila mbështet proceset e saj të rimëkëmbjes.

Çfarë përmban OSMOFORS KIDS dhe si funksionon?

OSMOFORS KIDS përmban përbërësin e ri revolucionar dermatologjikisht aktiv Osmo4, bazuar në procesin e osmozës. Pas aplikimit, hidrogelet me Osmo4 tërheqin ujin në shtresat e sipërme të lëkurës. Kjo lëvizje hidraton dhe së bashku me avullimin (avullim) pasues shkaktojnë ftohje, qetësim të irritimeve dhe reduktim të dëshirës për kruajtje. Hidratimi shtesë mbështet rigjenerimin e lëkurës.
Osmo 4 është një përbërës aktiv dermatologjikisht i bazuar në veprimin sinergjik të glicerinës dhe glikolit të mbyllur në një strukturë karbomer. Efektiviteti i saj është për shkak të veprimit hidratues të glicerinës, një produkt natyral në përbërjen e yndyrave.
Vetitë kryesore të tij janë hidratuese dhe qetësuese. Glicerinti është i lidhur me një diol tjetër të ngopur, i cili përmirëson hidratimin dhe tolerancën dhe eliminon nevojën për konservues. Struktura e grupit poliakrilate të këtij përbërësi mbështet efikasitetin e osmozës, dhe rrjedhimisht hidratimin, pastrimin dhe përmirësimin e lëkurës, struktura e xhelit i ngjan asaj të ujit, gjë që lejon përthithje, ftohje dhe hidratim optimal.

Përbërësit: Ujë, Glicerinë, PEG-8, Kapryl Glikoli, Karbomer, Hidroksid Natriumi.
Efektet anësore të mundshme nga përdorimi i OSMOFORS KIDS.
OSMOFORS KIDS përmban përbërës natyralë për njerëzit dhe nuk ka efekte anësore të vërtetuara. Në raste shumë të rralla, është raportuar thumbim i lehtë pas aplikimit, thumbim në ftohje. Nëse dyshoni se mund të jeni të ndjeshëm ndaj ndonjë prej të mëposhtmeve ose keni skuqje ose shqetësim shtesë të lëkurës, lani me sapun dhe ujë dhe kërkoni kujdes mjekësor.

Kur dhe sa shpesh duhet përdorur OSMOFORS KIDS
Për fëmijët mbi 6 muaj dhe të rriturit: 2 deri në 4 litra në ditë, një sasi e vogël e xhelit aplikohet dhe fërkohet me lëvizje të lehta mbi pjesët e lëkurës të prekura nga acarimi dhe që shkakton parehati. Mund të aplikohet edhe në vezikulat e plasaritura dhe/ose të ngurtësuara. Tek fëmijët nën 6 muaj dhe të moshuarit, përdorimi i tij bëhet vetëm nën mbikëqyrjen mjekësore.
Kohëzgjatja e aplikimeve varet nga pragu individual i tolerancës ndaj kruajtjes dhe ashpërsia e simptomave. Zakonisht zhvillimi i skuqjes dhe irritimit zgjat 3-7 ditë.

Mënyra e përdorimit
Lani dhe thani duart mirë. Hapni kapakun dhe hiqni filmin mbrojtës nga hapja e tubit. Shtrydhni sasinë e nevojshme të xhelit dhe aplikojeni në lëkurë me lëvizje të lehta. Xheli mund të aplikohet fillimisht mbi zonën e prekur dhe më pas të përhapet në pjesën tjetër. Aplikimi i xhelit mund të bëhet edhe përmes vetë tubit, pa ushtruar presion në lëkurë. Vetëm për përdorim të jashtëm. Mund të përdoret në të gjithë trupin dhe fytyrën. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

Magazinimi
Të ruhet në një temperaturë deri në 25°C, tub i mbyllur mirë në kutinë origjinale në vende të paarritshme për fëmijët.

Paralajmërim:
Produkti duhet të aplikohet vetëm nga një i rritur tek fëmijët. Mbajeni larg rrezeve të diellit direkte dhe burimeve të nxehtësisë. Mos e përdorni pas datës së skadencës ose nëse filmi mbrojtës në hapjen e tubit është dëmtuar.

Data e skadencës: e shënuar në kapakun e kutisë dhe e stampuar në tub.
Prodhuar në BE për Makave EOOD

Osmoforce Kids :

-Zvoglon dëshirën për kruarje
-Ndihmon në shërimin e blisterit ( fluskave)
-Freskon lëkurën
-Redukton mundësinë e infektimit të plagëve
-Ndihmon në rastet e irritimit të lëkurës, infeksioneve lëkurore dhe plasaritjes
-Ndihmon në djegiet e ndryshme të lëkurës

Është pa Alkool, pa Parfum, Pa Prezervativë dhe pa ngjyrues artificial.

Osmoforce Kids është prpdukt i testuar dermatologjikisht pa asnjë efekt
anësor të vërtetuar për të rriturit dhe fëmijët mbi 6 muaj

Në fëmijët mbi 6 muaj dhe të rriturit
Nga 2-4 here në ditë një sasi e vogel Gel duhet të shtrihet në zonat e
prekura të lëkurës. Kohëzgjatja 3-7 ditë.
Përdoret në të gjithë trupin, fytyrën dhe kokën.

Si të Përdoret: Hiqni fletën mbrojtëse nga Tubi, gjithmonë lani duart dhe
thani mir, i destinuar për përdorim të jashtëm. Kujdesuni që të shmangni
kontaktet me sy.