Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1249 Kategori:

Mandelic Acid 10% + HA – 30ml

Mandelic Acid 10% + HA është një serum Alfa Hydroxy Acid që ndihmon në përmirësimin e pastërtise së lëkurës, balancimin e tonit të pabarabartë dhe korrigjimin e teksturës së lëkurës në një mënyrë jo të ashpër, por prap shumë efektive.
Share:

Mandelic Acid 10% + HA – 30ml

Mandelic Acid 10% + HA është një serum Alfa Hydroxy Acid që ndihmon në përmirësimin e pastërtise së lëkurës, balancimin e tonit të pabarabartë dhe korrigjimin e teksturës së lëkurës në një mënyrë jo të ashpër, por prap shumë efektive. Kjo për shkak se ka një peshë molekulare më të madhe se acidet e tjera alfa hidroksi, gjë që rezulton në një shpërndarje më të ngadaltë dhe më të ekuilibruar të acidit.

Udhëzimet:
Aplikojeni një herë në ditë, në mënyrë ideale në mbrëmje.
Formula mund të hollohet me produkte të tjera për të reduktuar forcën derisa lëkura të zhvillojë tolerancë. Mos e përdorni në lëkurë të ndjeshme, të qëruar ose të dëmtuar. Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë. Kontakti i produktit me lëkurën duhet të jetë me frekuencë ose kohëzgjatje të kufizuar. Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar. Këshillohet patch-testing përpara përdorimit.

Kujdes: për djegien nga dielli: Ky produkt përmban një acid alfa hidroksi (AHA) që mund të rrisë ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit. Përdorni krem kundër diellit, vishni veshje mbrojtëse dhe kufizoni ekspozimin ndaj diellit gjatë përdorimit të këtij produkti dhe për një javë më pas.

Funksioni: Parregullësi të teksturës, pa shkëlqim, parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes