Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 668 Kategori: Etiketë:

Infant Drops – 15ml

Ndihmë për dhimbjet e barkut?

Dhimbja e barkut tek foshnjat mund të ketë shumë shkaqe. Në disa raste, shkaktohet nga intoleranca e përkohshme e laktozës. Të përshtatshme që nga lindja, Colief Infant Drops janë krejtësisht natyrale dhe ndihmojnë në zbërthimin e laktozës në sheqerna më të thjeshta, glukozë dhe galaktozë.

 

Share:

Colief Infant Drops – 15ml

Zgjidhja e duhur për dhimbjet e barkut.

Dhimbja e barkut tek foshnjat mund të ketë shumë shkaqe. Në disa raste, shkaktohet nga intoleranca e përkohshme e laktozës. Kjo ndodh kur foshnjat nuk janë në gjendje të shpërbëjnë plotësisht laktozën, një sheqer kompleks në qumështin e gjirit dhe formulën e foshnjave. Kjo mund të shkaktojë siklet të njohur zakonisht si dhimbje barku dhe të karakterizuara nga periudha të gjata të të qarit.

Colief Infant Drops përmban enzimë laktazë dhe mund të përdoret sa herë që ushqeni fëmijën tuaj, qoftë me qumësht gjiri ose me formulë. Rreth tre deri në katër muaj, sistemi tretës i foshnjës do të përballet më mirë me laktozën dhe zakonisht simptomat do të zhduken. Megjithatë, nëse simptomat vazhdojnë, ju mund të vazhdoni të përdorni Colief Infant Drops për aq kohë sa është e nevojshme.

I përshtatshëm që nga lindja

A e dini që vitamina D është shumë e rëndësishme për bebet? Shikojeni këtu.

Si ta përdor?

Ushqyerja me gji dhe Colief:

 • 4 pika 
 • Shtoni disa lugë qumësht gjiri në një enë të sterilizuar.
 • Shtoni 4 pika Colief Infant Drops.
 • Jepini këtë foshnjës suaj në një lugë të sterilizuar përpara se të filloni ushqyerjen me gji.
 • Ushqeni me gji si normalisht.

Përdorimi i Colief me qumësht formulë:

 • 4 Pika 
 • Përgatitni formulën e foshnjës suaj sipas udhëzimeve të prodhuesit.
 • Shtoni 4 pika Colief Infant Drops në formulën e ngrohtë (jo të nxehtë).
 • Prisni 30 minuta, duke tundur formulën herë pas here, më pas ushqeni foshnjën tuaj normalisht, duke u siguruar që formula të jetë në temperaturën e duhur.
 • Hidhni çdo formulë të papërdorur.

Përdorimi i Colief me qumësht formulë të pregatitur paraprakisht:

 • 2 Pika 
 • Përgatitni formulën e foshnjës suaj sipas udhëzimeve të prodhuesit.
 • Shtoni 2 pika pika Colief Infant në formulën e ngrohtë (jo të nxehtë).
 • Ruajeni në frigorifer për të paktën 4 orë para përdorimit dhe përdoreni brenda 12 orëve.
 • Ushqeni foshnjën tuaj si normalisht duke u siguruar që formula të jetë në temperaturën e duhur.
 • Hidhni çdo formulë të papërdorur.

Përdorimi i Colief me formulë të gatshme(ready-made):

 • 4 Pika 
 • Ngrohni formulën.
 • Shtoni 4 pika Colief Infant Drops në formulën e ngrohtë (jo të nxehtë).
 • Prisni 30 minuta, duke tundur formulën herë pas here, më pas ushqeni foshnjën tuaj normalisht, duke u siguruar që formula të jetë në temperaturën e duhur.
 • Hidhni çdo formulë të papërdorur.

Dëshironi disa këshilla?

1. Edhe pse është shqetësuese, gjëja më e rëndësishme që duhet mbajtur mend nëse foshnja juaj është prekur nga dhimbja e barkut është të qëndroni të qetë.

2. Prezantoni një rutinë qetësuese rreth kohës së ditës kur dhimbja e barkut e foshnjës tuaj është zakonisht në gjendjen më të keqe, që është zakonisht në mbrëmje.

3. Mbani një regjistër të rasteve kur dhimbjet e barkut të foshnjës tuaj janë në gjendjen më të keqe – mund të jeni në gjendje të gjeni ndonjë shkaktar, duke ju lejuar të kuptoni më mirë se si të lehtësoni simptomat.

4. Pavarësisht natyrës karakteristike të të qarit, mund të jetë e mundur të reduktohen simptomat e dhimbjes së barkut duke provuar teknika të ndryshme qetësuese, pasi disa foshnje mund t’i përgjigjen më mirë disa teknikave sesa foshnja të tjera. Ju mund të gjeni të dobishme disa nga informacionet më poshtë si:

Mbajtja e foshnjës gjatë kohës së të qarit
Mbajtja e fëmijës pranë jush
Lëvizje të buta, të tilla si lëvizjet e biçikletës, një xhiro me karrocë ose lëvizja me makinë
Zhurma në sfond: fshesa me korrent, tharëse flokësh ose lavatriçe
Zhurma të bardha
Një banjë e ngrohtë
Masazh për bebe

Përbërësit:

Glicerina, Enzima ujore e laktazës.
Alergjenët e shënuar me shkronja të zeza.

Enzima e laktazës (Kluyveromyces lactis) 4500 FCC NLU/g.

Kujdes!

Ndiqni gjithmonë me kujdes udhëzimet e prodhuesit kur përgatisni qumësht formulë. Colief është një enzimë dhe shkatërrohet nga nxehtësia. Colief funksionon më mirë në qumështin me temperaturën e ngrohtë të trupit. Mos shtoni Colief në qumësht që është shumë i nxehtë ose shumë i ftohtë. Shtoni pikat në qumështin e foshnjës suaj, mos ia jepni pikat drejtpërdrejt fëmijës suaj.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme.

Ju lutemi ruajeni nën 25 gradë celsius dhe në pozicion vertikal. Pasi të hapet, vendoseni në frigorifer kur është e mundur dhe hidheni pas 3 muajsh. Mbajeni jashtë mundësive të kapjes nga fëmijët. Mos e përdorni pas datës të skadencës të shënuar në paketim.