Share:

GOTS Sleepsuit Sleeveless TOG 1.0 – 3-9m

Thes gjumi i lehtë Thes gjumi i butë dhe i rehatshëm pa mëngë me pozicionim të zgjuar të zinxhirit: anash deri në fund. Kjo mundëson një ndërrim të lehtë të pelenës pa pasur nevojë të hiqni rrobat e gjumit dhe të zgjoni fëmijën.

Category:
Tags:

Description

Projektuar në Hollandë, i dashur kudo.

Më thuaj pak më shumë…

Thes gjumi i butë dhe i rehatshëm pa mëngë me pozicionim të zgjuar të zinxhirit: anash deri në fund. Kjo mundëson një ndërrim të lehtë të pelenës pa pasur nevojë të hiqni rrobat e gjumit. Materiali ska si mos të jetë 100% pambuk organik (GOTS).

Snoozebaby Amsterdam

Koleksionet Snoozebaby janë projektuar dhe zhvilluar në Amsterdam. Snoozebaby është një markë ambicioze me një pozicion të fortë në tregun hollandez të produkteve për fëmijë dhe të vegjël për më shumë se 15 vjet.

Produktet janë bërë nga pëlhurat më të mira si pambuku organik, poliesteri i ricikluar dhe sherpa. Pëlhurat do të thithin aromën e trupit të mamit ose babit. Garancia për një ndjenjë të sigurt. Etiketat e famshme ndryshojnë në madhësi, ngjyrë dhe strukturë. Ata përdorim saten, mëndafsh dhe kadife. Çdo fëmijë zbulon etiketën e tij të preferuar. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara me CE dhe kalojnë ndër të tjera, direktivat më të fundit të BE-së për lodrat (EN71) dhe direktivën e SHBA-së (ASTM).

 

Detaje:

Masa: 3-9 muaj
Materiali: Pambuk GOTS, TOG 1.0

Additional information

Dizenjo Snooze Baby

BLUE NIGHTS 2139, FRESH BLUE 2141, PEACH BLUSH 2143, STORM GREY 2135, TOFFEE 2137