Share:

GOTS Blanket TOG 1.0 – 75 x 100 cm

Mbulesë e butë, ëndrra të bukura Batanije komode dhe e bukur. Siguron këmbë të ngrohta, trup të ngrohtë dhe ëndrra të ëmbla!

Category:
Tags:

Description

Projektuar në Hollandë, i dashur kudo.

Më thuaj pak më shumë…

Batanije komode dhe e bukur. Siguron këmbë të ngrohta, trup të ngrohtë dhe ëndrra të ëmbla!

 

Snoozebaby Amsterdam

Koleksionet Snoozebaby janë projektuar dhe zhvilluar në Amsterdam. Snoozebaby është një markë ambicioze me një pozicion të fortë në tregun hollandez të produkteve për fëmijë dhe të vegjël për më shumë se 15 vjet.

Produktet janë bërë nga pëlhurat më të mira si pambuku organik, poliesteri i ricikluar dhe sherpa. Pëlhurat do të thithin aromën e trupit të mamit ose babit. Garancia për një ndjenjë të sigurt. Etiketat e famshme ndryshojnë në madhësi, ngjyrë dhe strukturë. Ata përdorim saten, mëndafsh dhe kadife. Çdo fëmijë zbulon etiketën e tij të preferuar. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara me CE dhe kalojnë ndër të tjera, direktivat më të fundit të BE-së për lodrat (EN71) dhe direktivën e SHBA-së (ASTM).

 

Detaje:

Madhësia: 75 x 100 cm
Materiali: Pambuk GOTS – TOG 1.0

Additional information

Dizenjo Snooze Baby

BLUE NIGHTS 1045, FRESH BLUE 1046, PEACH BLUSH 1047, STORM GREY 1043, TOFFEE 1044