Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1229

Amino Acids + B5 – 30ml

Amino Acids + B5 është një serum ultra i hollë që punon me lëkurën tuaj për të mbështetur barrierën e saj natyrale të hidratimit. Kjo formulë me bazë uji e mban shtresën e jashtme të lëkurës tuaj të mbrojtur dhe të hidratuar mirë pa u ndjerë e yndyrshme.

Share:

Amino Acids + B5 30 ml

Amino Acids + B5 është një serum ultra i hollë që punon me lëkurën tuaj për të mbështetur barrierën e saj natyrale të hidratimit. Kjo formulë me bazë uji e mban shtresën e jashtme të lëkurës tuaj të mbrojtur dhe të hidratuar mirë pa u ndjerë e yndyrshme. Plus, ai përdor 5% pro-vitaminë B5 për të siguruar hidratim sipërfaqësor dhe nën sipërfaqesor, duke i lënë hapsirë lëkurës të jetë më të butë dhe më e lëmuar.

Udhëzimet :

Aplikoni disa pika në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje.
Pas aplikimit mund të pritet një ndjesi shpimi gjilpërash.

Nëse ndjesia është shumë e fortë, formula mund të përzihet me kremra ose serum të tjerë të preferuar para çdo aplikimi për të zvogëluar fuqinë.

Funksioni: Lëkurë të thatë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes