Share:

100% Plant-Derived Squalane – 30ml

Squalane 100% me origjinë bimore hidraton lëkurën tuaj duke mbështetur barrierën e lekurës. Squalane është një hidratues i jashtëzakonshëm që gjendet natyrshëm në lëkurë dhe kjo formulë përdor 100% squalane me prejardhje bimore të përftuar nga kallam sheqeri që nxjerr një Squalane jo-komedogjene që rrit hidratimin.

SKU: 1226
Category:

Description

100% Plant-Derived Squalane – 30ml

Squalane 100% me origjinë bimore hidraton lëkurën tuaj duke mbështetur barrierën e lekurës. Squalane është një hidratues i jashtëzakonshëm që gjendet natyrshëm në lëkurë dhe kjo formulë përdor 100% squalane me prejardhje bimore të përftuar nga kallam sheqeri që nxjerr një Squalane jo-komedogjene që rrit hidratimin. Formula jonë Squalane 100% mund të përdoret gjithashtu në flokë për të rritur mbrojtjen nga nxehtësia, për të shtuar shkëlqimin dhe për të shmangur këputjen e flokut.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë një herë në ditë ose sipas nevojës.

Funksioni: Thatësi, Flokë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Anhydrous Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes