Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1279 Kategori:

Vitamin C Suspension 30% in Silicone – 30ml

Vitamin C Suspension 30% in Silicone është një formulë efektive që përdor vitaminë C të drejtpërdrejtë për të ndihmuar në reduktimin e dukshëm të shenjave të plakjes duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Kjo formulë pa ujë siguron 30% Acid L-Askorbik direkt i cili mbetet plotësisht i qëndrueshëm për shkak të mungesës së ujit. Për më tepër, kjo formulë pa ujë përmban silikone tepër të lehta, të cilat pakësojnë ndjesinë e shpimit.
Share:

Vitamin C Suspension 30% in Silicone – 30ml

Vitamin C Suspension 30% in Silicone është një formulë efektive që përdor vitaminë C të drejtpërdrejtë për të ndihmuar në reduktimin e dukshëm të shenjave të plakjes duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Kjo formulë pa ujë siguron 30% Acid L-Askorbik direkt i cili mbetet plotësisht i qëndrueshëm për shkak të mungesës së ujit. Për më tepër, kjo formulë pa ujë përmban silikone tepër të lehta, të cilat pakësojnë ndjesinë e shpimit.
Shënim: Pluhuri i vitaminës C në këtë formulë mund të kontribuojë në teksturën e produktit, i cili ka një bazë silikoni, duke mundësuar një ndjesi të lëmuar dhe të butë të lëkurës.

Udhëzimet:

Aplikoni një sasi të vogël në fytyrë një herë në ditë, në mënyrë ideale në mbrëmje. Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë.

Përdorni mbrojtje nga dielli gjatë ditës.
Mund të pritet një ndjesi shpimi gjilpërash; nëse ndjesia është shumë e fortë, formula mund të përzihet me hidratuës të tjerë para çdo aplikimi për të zvogëluar forcën.
Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar.

Funksioni: Pa shkëlqim, shenja të plakjes, suport antioksidant, parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Suspension

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes