Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 643 Etiketë:

Ultra Complete Diaper Bag

Ültra

Çanta e vetme e pelenave që do t’ju duhet ndonjëherë! Kapaciteti i saj përfshin 16 xhepa dhe ndarje të cilat ju ndihmojnë të organizoni të gjitha gjërat thelbësore të nevojshme në lëvizje.

Share:

bblüv – Ultra Complete Diaper Bag

Çanta e pelenave Ültra është çanta e vetme e pelenave që do t’ju duhet ndonjëherë! Kapaciteti i sak prej 30 litrash përfshin 16 xhepa dhe ndarje të cilat ju ndihmojnë të organizoni të gjitha gjërat thelbësore të nevojshme në lëvizje. Ajo përfshin një jastëk shumë të madh ndërrimi me rripa transporti, një çantë ushqimi të izoluar, një batanije dhe mund të vendoset lehtësisht në karrocë duke përdorur rripat e karrocave të përfshira. E përkryer për një ose shumë fëmijë!

  • E qëndrueshme
  • 16 xhepa dhe seksione
  • 4 aksesorë: batanije, jastëk ndërrimi XL me xhepa dhe shirita transporti, çantë ushqimi e izoluar, rripa universale për karrocë.
  • Përmasat : 48.3 cm x 29.2 cm x 26.7 cm