Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketë:

Tiny Cup

Gota ndihmon kalimin e foshnjës nga shishja në gotë. Të mësuarit për të pirë me një gotë të hapur është një moment i rëndësishëm zhvillimi. EZPZ Tiny Cup është krijuar për të ndihmuar në atë proçes.

Share:

Karakteristikat:

 • 100% Silikon (BPA, BPS, PVS, pa ftalate dhe pa latex)
 • E sigurtë në lavastovilje, mikrovalë dhe furrë(deri në 350 gradë)
 • E ndërtuar për jetëgjatësi (silikoni nuk do të konsumohet, zbehet ose gërryhet)
 • Projektuar për t’iu përshtatur gojës dhe duarve të foshnjave
 • Silikoni i butë mbron dhëmbët në zhvillim, të foshnjës
 • Këndi i brendshëm siguron rrjedhje të barabartë për pije të sigurt
 • Baza e ponderuar dhe gunga prekëse ofrojnë rezistencë ndaj rrëzimit
 • E sigurt për t’u përdorur me ushqime dhe lëngje të ftohta, të ngrohta dhe të nxehta
 • E përshtatshme për 4+ muaj

Përshkrim:

Mësimi për të pirë nga një gotë të hapur është një arritje e rëndësishme zhvillimore dhe tiny cup ndihmon kalimin e foshnjës nga shishja në gotë. Pirja në gotë të hapur mbështet zhvillimin e shëndetshëm oral dhe të folurit, ndihmon me daljen e dhëmbëve, ndihmon foshnjën të mësojë të ketë një gëlltitje të fortë dhe mund të zvogëlojë prishjen e dhëmbëve.

Përmbledhje:

 • Përmasat e produktit: 5.50 x 5.50 x 5.75 cm
 • Përmasat e paketimit: 10.25 x 10.25 x 6.30 cm
 • Pesha: 0.07 KG
 • Pesha e transportit: 0.12 kg

Kujdes:

 1. Për sigurinë dhe shëndetin e fëmijëve tuaj, përdorni gjithmonë nën mbikëqyrjen e të rriturve.
 2. Asnjëherë mos e lini fëmijën pa mbikëqyrje gjatë përdorimit.
 3. Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ushqimit / lëngut para konsumimit.
 4. Mbani të gjitha informacionet përkatëse për referencë në të ardhmen.
 5. Hiqni dhe hidhni të gjitha materialet e paketimit siç duhet dhe inspektoni produktin para përdorimit.
 6. Hidheni në shenjën e parë të dëmtimit ose dobësisë.
 7. Kini kujdes kur ngrohni me mikrovalë.
 8. Gjithmonë përzieni ushqimin / lëngun për të siguruar shpërndarjen e nxehtësisë.
 9. Temperatura maksimale: 350 gradë / Temperatura minimale: -8 gradë 
 10. Lani mirë para përdorimit të parë dhe pas çdo përdorimi.
 11. Produkti mund të vendoset në lavastovilje (në raftin e sipërm) ose të lahet me dorë.
 12. Disa detergjentë dhe sapunë kanë një tendencë për të lënë një mbetje.
 13. Nëse kjo ndodh, ne rekomandojmë ndërrimin e detergjenteve, modifikimin e cilësimeve të ciklit të lavastoviljes dhe/ose pastrimin me ujë të nxehtë, uthull dhe/ose sodë buke.

Mosha e rekomanduar: I përshtatshëm për 6 muaj e lart

Ngjyra Ezpz

Blue, Blush, Coral, Lime, Pewter, Sage

Mund t’ju pëlqejnë edhe…