Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1143 Kategori: Etiketë:

Sunglasses – Polarised – Bali Style – Cappucino

Është koha për pushimet verore sërish! Syzet e diellit të polarizuara nga Dooky janë të shkëlqyera për të vegjlit, me skelet të përkulshëm që i bëjnë ato ekstra rezistent ndaj dëmtimeve ndërsa mbrojnë sytë e tyre nga rrezet e diellit.
Syzet e diellit Dooky për fëmijë, mbrojnë 100% sytë nga rrezet UV të dritës.

Share:

Syze dielli të polarizuara nga Dooky

Këtë verë, zgjidhni syzet Dooky për fëmijët tuaj.

Kudo që të dilni në diell, sigurohuni që sytë e fëmijës suaj të mbrohen me mbrojtje të mirë UV-400. Syzet kanë 100% bllokues të dritës UV dhe janë të kategorisë 3, që do të thotë se mbrojnë nga rrezet e forta të diellit deri në UV 400. Këto syze dielli të polarizuara ofrojnë mbrojtjen e nevojshme për fëmijët nga 3 deri në 7 vjeç. Skeleti ultra fleksibël siguron një përshtatje të përsosur dhe të rehatshme. Lentet janë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe antireflektuese, gjë që siguron që syzet të jenë të përshtatshme për shumë momente. Zgjidhni gamën Dooky Bali nëse kërkoni syze që kombinojnë stilin dhe mbrojtjen.

Syzet e diellit Dooky kanë këto karakteristika :

 • Kornizë e syzeve të diellit me lente të polarizuara të errëta
 • Të përkulshme
 • Këllëf mbrojtës në të njëjtën ngjyrë me syzet e diellit
 • Të përshtatshme nga 3-7 vjeç
 • Lente 100% të polarizuara
 • Kat.3: Mbrojtje UV-400
 • Skeleti i pathyeshëm
 • 1 vit garanci
 • Lente rezistente ndaj gërvishtjeve
 • Antireflektues
 • Për verë dhe dimër (sportive)
 • Përmbush standardet globale të sigurisë

Dimensionet:
– Gjerësia: 13 cm
– Shtyllat(bishti): 14 cm
– Lartësia: 4.3 cm
Bërë me:
– Lentet: TAC
– Skeleti i syzeve të diellit: TPE

Modeli: Bali