Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1274 Kategori:

Sulphate 4% Cleanser for Body and Hair – 240ml

Pastrues për trupin + flokë është një pastrues i butë, por efektiv që largon yndyrën dhe papastërtitë pa i tharë flokët ose pa dëmtuar flokët e lyer. Për shkak të përqendrimit të butë të SLES-2, kjo formulë e lehtë ofron gjithashtu një pastrim freskues dhe hidratues për lëkurën dhe skalpin tuaj.

 

Share:

Pastrues për trupin + flokë është një pastrues i butë, por efektiv që largon yndyrën dhe papastërtitë pa i tharë flokët ose pa dëmtuar flokët e lyer. Për shkak të përqendrimit të butë të SLES-2, kjo formulë e lehtë ofron gjithashtu një pastrim freskues dhe hidratues për lëkurën dhe skalpin tuaj.

Udhëzimet:

Masazhojeni pastruesin në flokë dhe trup të lagur.

Shpëlajeni