Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1128 Kategori: Etiketë:

Sonisk Pulse Toothbrush Heads – 4 pack

Kokat tona zëvendësuese të furçës së dhëmbëve prodhohen me qimet e cilësisë më të lartë DuPont Tynex.

Ne rekomandojmë të ndërroni kokën e furçës së dhëmbëve të paktën çdo gjashtë javë për të promovuar higjienë të mirë orale.

Share:
Pako me katër koka furçe zëvendësuese

Paketa e zëvendësimit të furçës së dhëmbëve Pulse përfshin katër koka të reja të furçës së dhëmbëve që rrotullohen lehtësisht dhe klikohen në vend për furçën tuaj të dhëmbëve Sonisk Pulse, duke lejuar që kokat e furçës së dhëmbëve të ndryshohen me lehtësi. Kokat tona zëvendësuese të furçës së dhëmbëve prodhohen me qimet e cilësisë më të lartë DuPont Tynex.

Ne rekomandojmë që gjithmonë të përdorni kapakun e udhëtimit për të mbajtur të mbrojtura qimet e furçës së dhëmbëve. Kërkoni të ndërroni kokën e furçës së dhëmbëve të paktën çdo gjashtë javë për të promovuar higjienë të mirë orale.

  • Kokat zëvendësuese të furçës së dhëmbëve vijnë në pako prej 4
  • Koka e furçës së dhëmbëve anti-bakterial/anti-mikrobiale
  • 31,000 goditje zanore në minutë

Pastrim zanor për dhëmbë që shkëlqejnë dhe mishra të shëndetshëm

Rekomanduar nga dentistët dhe e provuar klinikisht