Share:

Silicone Plate + Spoon

Yümi Mësojini vogëlushët tuaj të hanë në mënyrë të pavarur me Yümi falë skajit të lakuar dhe bazës me thithje. Plus, katër seksionet janë të ndara në mënyrë perfekte për të siguruar ushqime të balancuara.

Category:
Tags:

Description

bblüv – Silicone Plate & Spoon

  • 4 pjesë të ndara
  • Baza e fortë thithëse e integruar
  • E sigurtë për mikrovalë dhe pjatalarëse
  • Përfshin një lugë të butë dhe fleksibël
  • Silikoni i qëndrueshëm, rezistent ndaj njollave, hipo-alergjik dhe anti-bakterial
  • Pa BPA dhe pa phthalate
  • Dimensioni i pjatës: 19 cm x 16 cm x 3.5 cm
  • Dimensioni i lugës: 13.9 cm x 3.1 cm x 1.35 cm

Additional information

Ngjyra Bbluv

Blue, Grey, Lime, Pink