Share:

Silicone Beach Toy Set

Për kujtimet verore Seti i lodrave të silikonit për plazh është ideal për ditët e gjata të verës buzë detit. I bërë nga silikoni i gradës ushqimore, ky set përfshin një kovë me doreza të qëndrueshme, të gjata, 1 lopatë dhe 5 kallëpe për të vegjlit tuaj që të shpalosin kreativitetin e tyre.

SKU: 1000
Category:
Tags: , , , ,

Description

Për kujtimet verore

Seti i lodrave të silikonit për plazh është ideal për ditët e gjata të verës buzë detit. I bërë nga silikoni i gradës ushqimore, ky set përfshin një kovë me doreza të qëndrueshme, të gjata, 1 lopatë dhe 5 kallëpe për të vegjlit tuaj që të shpalosin kreativitetin e tyre.

Detajet:

  • I përshtatshëm për moshat 8+ muaj
  • Materiali: 100% silikon i gradës ushqimore, jo toksik dhe pa BPA
  • Përmasat 19 x 19 x 22 cm
Udhëzime kujdesi:

Pastrojeni me ujë të ngrohtë me sapun dhe thajeni në ajër. Mos e sterilizoni, mos e zieni ose mos e vendosni në pjatalarëse. Pas pastrimit thahet në ajër, ruhet në një vend të pastër të thatë.

Siguria:

Bërë në mënyrë etike nga një prodhues i audituar nga BSCI.
Produktet e O.B Design janë bërë sipas standardeve më të larta, megjithatë, nëse përdoren gabimisht dhe ndodh thyerja, ato mund të bëhen një rrezik mbytjeje. Ju lutemi kontrolloni rregullisht dhe hidheni në shenjën e parë të konsumimit. Mos e ndryshoni në asnjë mënyrë dhe përdorni gjithmonë nën mbikëqyrjen e të rriturve. Këto nuk duhet të përdoren si lodra dhëmbëzimi. Bërë nga silikoni i gradës ushqimore, të gjitha pjesët plotësojnë standardet Australiane të lodrave AS/NZS 8124 dhe USA ASTM.