Share:

Salicylic Acid 2% Masque – 50ml

Maska me acid salicilik 2% është një formulë e mbushur me qymyr dhe argjilë që përmirëson tonin e lëkurës dhe parregullsitë e teksturës, duke e lënë lëkurën tuaj të pastër dhe të freskët. Me ndihmën e acidit salicilik, një BHA e njohur për çbllokimin e poreve, kjo maskë pastruese largon qelizat e vdekura të lëkurës…

SKU: 1270
Category:

Description

Salicylic Acid 2% Masque – 50ml

Maska me acid salicilik 2% është një formulë e mbushur me qymyr dhe argjilë që përmirëson tonin e lëkurës dhe parregullsitë e teksturës, duke e lënë lëkurën tuaj të pastër dhe të freskët. Me ndihmën e acidit salicilik, një BHA e njohur për çbllokimin e poreve, kjo maskë pastruese largon qelizat e vdekura të lëkurës dhe yndyrën e tepërt, gjë që promovon lëkurë të butë dhe të lëmuar. Balta dhe qymyri thithin papastërtitë e fytyrës që përndryshe do të mbyllnin poret, duke ndihmuar në rritjen e shkëlqimit.

Udhëzimet:

Përdoreni një ose dy herë në javë, në mënyrë ideale në mbrëmje, në lëkurë tërësisht të pastër dhe të thatë.
Mos e përdorni në lëkurë të lagur.
Aplikojeni në mënyrë të barabartë në të gjithë fytyrën duke përdorur majat e gishtave.Mos e përdorni në lëkurë të ndjeshme, të qëruar ose të dëmtuar.
Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë si gjatë aplikimit dhe shpëlajeni.Lëreni jo më shumë se 10 minuta.
Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët. Këshillohet patch-testing përpara përdorimit.

Kujdes: për djegien nga dielli: Ky produkt përmban një acid alfa hidroksi (AHA) që mund të rrisë ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit. Përdorni krem kundër diellit, vishni veshje mbrojtëse dhe kufizoni ekspozimin ndaj diellit gjatë përdorimit të këtij produkti dhe për një javë më pas.

Funksioni: Shenja të plakjes, pa shkëlqim, teksturë të parregullt

Përshtatet: Për lëkurë të yndyrshme

Format: Masque

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes