Share:

Organic Swaddle – 80x80cm

Napë me pambuk organik Napa përdoret gjithmonë në çdo familje me bebe! Frymëzuese, lejon ajrosjen dhe e butë me një dizajn të bukur. Thithje perfekte, tharje e shpejtë, e bërë nga pambuk organik.

Category:
Tags: ,

Description

Projektuar në Hollandë, i dashur kudo.

Më thuaj pak më shumë…

Napa përdoret gjithmonë në çdo familje me bebe! Frymëzuese, lejon ajrosjen dhe e butë me një dizajn të bukur. Thithje perfekte, tharje e shpejtë, e bërë nga pambuk organik. Përmasa 80 X 80 cm.

Snoozebaby Amsterdam

Koleksionet Snoozebaby janë projektuar dhe zhvilluar në Amsterdam. Snoozebaby është një markë ambicioze me një pozicion të fortë në tregun hollandez të produkteve për fëmijë dhe të vegjël për më shumë se 15 vjet.

Produktet janë bërë nga pëlhurat më të mira si pambuku organik, poliesteri i ricikluar dhe sherpa. Pëlhurat do të thithin aromën e trupit të mamit ose babit. Garancia për një ndjenjë të sigurt. Etiketat e famshme ndryshojnë në madhësi, ngjyrë dhe strukturë. Ata përdorim saten, mëndafsh dhe kadife. Çdo fëmijë zbulon etiketën e tij të preferuar. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara me CE dhe kalojnë ndër të tjera, direktivat më të fundit të BE-së për lodrat (EN71) dhe direktivën e SHBA-së (ASTM).

Detaje:

Madhësia: 80 x 80 cm
Materiali: Pambuk organik, TOG 1.0

Additional information

Dizenjo Snooze Baby

MILKY RUST 4012, SMOKEY 4013, STONE BEIGE 4011