Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 914 Kategori: Etiketë:

ORGANIC Activity booklet – Whose baby?

Libër i adhurueshëm për fëmijë

Libër i adhurueshëm për fëmijë me printime të ëmbla, faqe me rrudha dhe me shumë gjëra që ndodhin.

Share:

Projektuar në Hollandë, i dashur kudo.

Më thuaj pak më shumë…

Libër i adhurueshëm për fëmijë me printime të ëmbla, faqe me rrudha dhe me shumë gjëra që ndodhin. A mund ta lidhni fëmijën e duhur me nënën e tij? Kërkojini nënës ose babait tuaj t’ju ndihmojnë!

Snoozebaby Amsterdam

Koleksionet Snoozebaby janë projektuar dhe zhvilluar në Amsterdam. Snoozebaby është një markë ambicioze me një pozicion të fortë në tregun holandez të produkteve për fëmijë dhe të vegjël për më shumë se 15 vjet.

Koleksionet Snoozebaby janë projektuar dhe zhvilluar në Amsterdam. Snoozebaby është një markë ambicioze me një pozicion të fortë në tregun hollandez të produkteve për fëmijë dhe të vegjël për më shumë se 15 vjet.

Produktet janë bërë nga pëlhurat më të mira si pambuku organik, poliesteri i ricikluar dhe sherpa. Pëlhurat do të thithin aromën e trupit të mamit ose babit. Garancia për një ndjenjë të sigurt. Etiketat e famshme ndryshojnë në madhësi, ngjyrë dhe strukturë. Ata përdorim saten, mëndafsh dhe kadife. Çdo fëmijë zbulon etiketën e tij të preferuar. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara me CE dhe kalojnë ndër të tjera, direktivat më të fundit të BE-së për lodrat (EN71) dhe direktivën e SHBA-së (ASTM).

 

Detaje:

Madhësia 12 x 12 cm
100% Oeko-tex: kanavacë e printuar dhe shami