Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1263 Kategori:

Niacinamide 10% + Zinc 1% – 30ml

Formula jonë Niacinamide 10% + Zink 1% është një serum me bazë uji që rrit shkëlqimi, përmirëson butësinë e lëkurës dhe përforcon barrierën e lëkurës me kalimin e kohës. Është serum universal për lëkura problematike që zbut, i jep ndriçim dhe e suporton.

Share:

Niacinamide 10% + Zinc 1% – 30ml

Formula jonë Niacinamide 10% + Zink 1% është një serum me bazë uji që rrit shkëlqimi, përmirëson butësinë e lëkurës dhe përforcon barrierën e lëkurës me kalimin e kohës. Është serum universal për lëkura problematike që zbut, i jep ndriçim dhe e suporton.

Udhëzimet:
  • Aplikoni disa pika në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje.
  • Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek.
  • Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë tëpadëmtuar.

Këshillohet patch-testing përpara përdorimit.

Funksioni: Teksturë të parregullt, Thatësi, Pa shkëlqim,Yndyrë, Bllokime poresh

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Gel

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes