Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 160 Kategori: Etiketë:

Ndriçuese Tavoline

Kjo llambë tryeze nga Teeny & Tiny™ është e mbushur me dritë dhe dashuri. Abazhuri është bërë nga polipropileni fleksibël, jo toksik, pa BPA dhe pa plumb dhe ndriçohet me një llambë të brendshme LED për të siguruar një shkëlqim të sigurt dhe rehatues në dhomën e të voglit tuaj.

Ky ndriçues është perfekt për përdorim pranë shtratit.

Share:
 • Materiali prej polipropileni
 • Lloji i llambave: LED i bardhë i ngrohtë
 • Numri i llambave: 6
 • Wattage 1.8W
 • Përdorimi i Brendshëm
 • Vendi i Projektimit: Australi
 • Vendi i Prodhimit: Kinë
 • Përmasat e produktit 135 x 135 x 215 mm
 • Transformatori i Burimit të Energjisë me prizë dhe buton
 • Lartësia 215 mm
 • Gjatësia e kordonit: 200 cm