Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketë:

Mini Utensils

Një lugë dhe pirun i lezetshëm

Të mësosh të ushqehesh vetë është një moment historik i rëndësishëm zhvillimi dhe mini enët EZPZ janë krijuar për të ndihmuar vogëlushët të mësojnë se si të hajnë me lugë (duke gërmuar) dhe pirun (duke shpuar). Mini lugë dhe pirun janë aksesorët më funksional dhe më të përshtatshëm për zhvillimin e fëmijëve në treg.

 

Share:

EZPZ – Mini Utensils

Një lugë dhe pirun i lezetshëm

Të mësosh të ushqehesh vetë është një moment historik i rëndësishëm zhvillimi dhe mini enët EZPZ janë krijuar për të ndihmuar vogëlushët të mësojnë se si të hajnë me lugë (duke gërmuar) dhe pirun (duke shpuar). Mini lugë dhe pirun janë aksesorët më funksional dhe më të përshtatshëm për zhvillimin e fëmijëve në treg.

Të përshtatshme për 12 muaj +

EZPZ është e veçantë sepse…

 • Bishti i ngushtë i lugës / pirunit i përshtatet në mënyrë të sigurt gojës së foshnjës
 • Strukturë e qëndrueshme për mbushje + kapje më të lehtë
 • Gungat dhe buza e ngritur ofrojnë tekstura të ndryshme dhe zhvillojnë shqisat
 • Kapja pa rrëshqitje dhe doreza e shkurtër, e trashë dhe e rrumbullakët e bën kapjen më të suksesshme
 • Gungat në pjesën e poshtme të enës stabilizojnë lugën/pirunin kur është në tavolinë
 • Të përshtatshëm për 12m+

Disa specifika të tjera…

 • Përmasat e mini lugës: 2,5 x 11.6 cm
 • Dimensionet e mini pirunit: 2,5 x 11 cm
 • Silikoni + najlon (pa BPA, BPS, PVS, ftalate dhe latex)
 • Të përshtatshme në lavastovilje
 • Ndërtuar për jetëgjatësi (silikoni nuk do të konsumohet, zbehet ose gërryhet)
Ngjyra Ezpz

Blush, Pewter, Sage