Share:

Mini Backpack for Toddler

Päk Një çantë shpine e përsosur për madhësinë e një fëmije, me litar sigurie të lëvizshëm për t’u dhënë prindërve kontroll në vende të populluara duke inkurajuar fëmijët të fitojnë pavarësinë.

Category:
Tags:

Description

bblüv – Mini Backpack for Toddler

  • Kapacitet 2L me xhep të brendshëm
  • Etiketa e emrit dhe adresës brenda çantës
  • Shiritat e shpinës dhe shpatullave të mbushura
  • Dorezë në krye dhe rripa me gjatësi të rregullueshme
  • Rrip sigurie të cilin mund ta hiqni ose vendosni
  • Material që lahet, rezistent dhe i qëndrueshme
  • Përmasat: 29 cm x 16 cm x 12 cm

Additional information

Ngjyra Bbluv

Blue, Lime, Pink