Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketë:

Lodër Pellushi Organike, Mbajtëse për Çuçon

“Shoku i Gjumit”

Lodër e butë, pellush organik, mbajtëse për çuçon dhe shok gjumi, është dhurata e përsosur për bebe. I bërë nga pambuku i pastër organik i cili është plotësisht pa kimikate, jo toksik dhe miqësor me lëkurën.

Share:

Ide për dhurata dhe “Baby Shower” për bebe.

“Rose the bunny” Lodër e butë, pellush organik, i njohur gjithashtu me dashuri si Lovey, mbajtëse për çuçon dhe shok gjumi, është dhurata e përsosur për bebe. Lepurushi i bërë nga pambuku organik i çertifikuar dhe shumë i butë. “Rose” është përdorur nga fëmijët si një ngushëllues, një lodër prej pellushi dhe kapëse. Një mundësi dhuratë e cila vjen në një kuti të paketuar bukur me një kartë dhuratë dhe zarf në të cilin mund të shkruani një mesazh.

Çfarë është ngushëlluesi (shoku i gjumit)?

Është një pellush organik-një lodër e butë ose një batanije e vogël, që një fëmijë do të përdorë për të ndihmuar në qetësimin e vetes. Futja e një ngushëlluesi do të ndihmojë në vendosjen dhe mbështetjen e foshnjës suaj përmes ndryshimeve në zhvillim – ankthi i ndarjes, rënia në gjumë, kalimi i ndryshimeve dhe madje edhe ngushëllimi gjatë sëmundjeve.

Kur të prezantoj një ngushëllues?

Ngushëlluesit mund të futen që në lindje për përqafimin, megjithatë nuk duhet të lihen në krevat fëmijësh pasi foshnja të ketë fjetur deri në moshën shtatë muajshe*. Kur fëmijët kalojnë pikat kryesore të zhvillimit njohës rreth moshës nëntë muajsh dhe përsëri në dy vjet, foshnjat fillojnë të përjetojnë besim dhe të zhvillojnë ndjenjën e tyre të individualitetit. Gjatë kësaj kohe, ata mund të përjetojnë ankthin e ndarjes dhe futja e një ngushëlluesi mund ta ndihmojë fëmijën tuaj të ndihet i sigurt dhe të kujtohet për ju.

Si të prezantoj një ngushëllues?

Kur prezantoni një ngushëllues, ju rekomandojmë t’i mbani pranë lëkurës kur mbani fëmijën tuaj në mënyrë që era të bëhet e njohur. Pasi ngushëlluesi të ketë erë të njohur, vendoseni pranë foshnjës suaj para gjumit. Ne kemi kuptuar se foshnjat bien në gjumë shumë shpejt pasi të kenë ngushëlluesit e tyre me vete.

Çfarë materiali duhet të ketë një ngushëllues?

Është e rëndësishme që ngushëlluesi për fëmijtë tuaj të jetë bërë nga pëlhura organike, që lejon frymëmarrjen. Ne zgjedhim të bëjmë të gjitha lodrat dhe ngushëlluesit tanë për fëmijë nga pambuku i pastër organik i cili është plotësisht pa kimikate, jo toksik dhe miqësor me lëkurën. Kjo është e rëndësishme pasi janë më të sigurta për foshnjën dhe natyrisht do të thithë aromën tuaj. Ngushëlluesit Maud N Lil vijnë me opsionin e bashkimit të një çuço në mënyrë që fëmija juaj të mund të qetësohet. Të gjithë ngushëlluesit tanë janë të dizajnuar me një lak në pjesën e pasme me Velcro, në mënyrë që t’i lidhni me karrocë ose çantën tuaj të pelenave, vetëm për t’u siguruar që nuk humbet.

Ngjyra MaudnLil

Beige, Blue, Pink