Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1245 Kategori:

Hyaluronic Acid 2% + B5 – 30ml

Acidi Hyaluronic 2% + B5 është një formulë me bazë uji që kombinon molekula të acidit hialuronik me tre lloj pesha molekulare për të mbështetur hidratimin e shtresave të shumta të lëkurës tuaj.
Share:

Hyaluronic Acid 2% + B5 – 30ml

Acidi Hyaluronic 2% + B5 është një formulë me bazë uji që kombinon molekula të acidit hialuronik me tre lloj pesha molekulare për të mbështetur hidratimin e shtresave të shumta të lëkurës tuaj. Serumi përmirëson gjithashtu shfaqjen e rrudhave dhe parregullsive të teksturës. Plus, ai përdor pro-vitaminë B5 për të përmirësuar hidratimin, duke rezultuar në lëkurë më të butë dhe më të shëndoshë.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje.

Funksioni: Lëkurë të thatë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes