Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1243

High-Adherence Silicone Primer – 30ml

Silicone Primer ka nje ngjitje efektive dhe është një produkt kremoz i cili përdor silikone të avancuara adaptive për të mbuluar pamjen e poreve dhe papërsosmëritë në mënyrë që grimi juaj të jetë i njëtrajtshëm dhe të qëndrojë më gjatë. Kjo formulë është krijuar për të qenë e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.
Share:

High-Adherence Silicone Primer 30 ml

Silicone Primer ka nje ngjitje efektive dhe është një produkt kremoz i cili përdor silikone të avancuara adaptive për të mbuluar pamjen e poreve dhe papërsosmëritë në mënyrë që grimi juaj të jetë i njëtrajtshëm dhe të qëndrojë më gjatë. Kjo formulë është krijuar për të qenë e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

Udhëzimet:

Përdoreni si primer për grimin.

Funksioni: Primer

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Emulsion

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes