Share:

GOTS Blanket TOG 2.0 – 75 x 100 cm

Batanije e butë, ëndrra të bukura Batanije komode dhe ultra të buta në dizajnin Snoozebaby’s për të kaluar stinët e ftohta të vitit. Siguron këmbë të ngrohta, trup të ngrohtë dhe ëndrra të ëmbla! Një anë me pambuk, një anë me pellush!

Category:
Tags: ,

Description

Projektuar në Hollandë, i dashur kudo.

Më thuaj pak më shumë…

Batanije komode dhe ultra të buta në dizajnin Snoozebaby’s për të kaluar stinët e ftohta të vitit. Siguron këmbë të ngrohta, trup të ngrohtë dhe ëndrra të ëmbla! Një anë me pambuk, një anë me pellush! E punuar me dorë prej materiali 100% organik (versioni me dy shtresa TOG 2.0 ka poliestër të ricikluar)

Batanije për crib/karrocë: streha juaj personale për t’u fshehur. Të rriturit do të dëshironin të ishin përsëri foshnja…….të flini nën këto batanije pambuku 100% organike ose GOTS të cilësisë së lartë do të thotë të flini në ëndrrën tuaj. E butë, e ngrohtë dhe e sigurt!

Vlerësimi TOG është një mënyrë e dobishme për të vlerësuar nëse fëmija juaj është i veshur shumë hollë apo shumë trashë. Një TOG zbatohet për batanijet, thasët e gjumit, etj. Sa më e lartë të jetë vlera TOG, aq më e vështirë mund të largohet nxehtësia përmes pëlhurës. Dhe sa më e ulët të jetë vlera TOG, aq më shumë humbje nxehtësie trupi kemi.

Shkurtesa për TOG është Nota e përgjithshme termike. Duhet të kuptojmë që një TOG mbetet vetëm një mjet. Një TOG nuk është një ligj. Ju mund të gjykoni më të mirën vetë. Temperatura e dhomës varet nga shumë faktorë (në veri apo në jug, nën çati apo jo, nëse është një dritare apo jo, nëse është kondicioner apo jo, sa është lagështia, etj.). Të gjithë faktorët kanë një ndikim në gjenerimin e nxehtësisë.

Snoozebaby Amsterdam

Koleksionet Snoozebaby janë projektuar dhe zhvilluar në Amsterdam. Snoozebaby është një markë ambicioze me një pozicion të fortë në tregun hollandez të produkteve për fëmijë dhe të vegjël për më shumë se 15 vjet.

Produktet janë bërë nga pëlhurat më të mira si pambuku organik, poliesteri i ricikluar dhe sherpa. Pëlhurat do të thithin aromën e trupit të mamit ose babit. Garancia për një ndjenjë të sigurt. Etiketat e famshme ndryshojnë në madhësi, ngjyrë dhe strukturë. Ata përdorim saten, mëndafsh dhe kadife. Çdo fëmijë zbulon etiketën e tij të preferuar. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara me CE dhe kalojnë ndër të tjera, direktivat më të fundit të BE-së për lodrat (EN71) dhe direktivën e SHBA-së (ASTM).

Detaje:

Madhësia: 75 x 100 cm
Materiali: 100% pambuk organik (GOTS)
Trashësia: TOG 2.0

Additional information

Dizenjo Snooze Baby

MIKLY RUST 1033, SMOKEY 1031, STONE BEIGE 1029, WARM BROWN 1041