Share:

GOTS Bathcape

Peshqir për bebe E lezetshme dhe funksionale e bërë nga 100% pambuk organik. Kush nuk do të kishte dëshirë të mbështillej me diçka të tillë?

Category:
Tags:

Description

Projektuar në Hollandë, i dashur kudo.

Më thuaj pak më shumë…

E lezetshme dhe funksionale e bërë nga 100% pambuk organik. Kush nuk do të kishte dëshirë të mbështillej me diçka të tillë?

Snoozebaby Amsterdam

Koleksionet Snoozebaby janë projektuar dhe zhvilluar në Amsterdam. Snoozebaby është një markë ambicioze me një pozicion të fortë në tregun hollandez të produkteve për fëmijë dhe të vegjël për më shumë se 15 vjet.

Produktet janë bërë nga pëlhurat më të mira si pambuku organik, poliesteri i ricikluar dhe sherpa. Pëlhurat do të thithin aromën e trupit të mamit ose babit. Garancia për një ndjenjë të sigurt. Etiketat e famshme ndryshojnë në madhësi, ngjyrë dhe strukturë. Ata përdorim saten, mëndafsh dhe kadife. Çdo fëmijë zbulon etiketën e tij të preferuar. Të gjitha produktet tona janë të çertifikuara me CE dhe kalojnë ndër të tjera, direktivat më të fundit të BE-së për lodrat (EN71) dhe direktivën e SHBA-së (ASTM).

 

Detaje:

Madhësia: 90 cm x 90 cm
Materiali: Pambuk GOTS

Additional information

Dizenjo Snooze Baby

PEACH BLUSH 6009, STORM GREY 6008, TOFFEE 6010