Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1241 Kategori:

Glycolic Acid 7% Toning Solution – 240ml

Solucioni tonifikues 7% i acidit glikolik është një eksfoliant që ndihmon në përmirësimin e patërtisë së lëkurës, balancimin e tonit të pabarabartë dhe teksturën me kalimin e kohës. Kjo formulë përmban një derivat të Tasmanian Pepperberry me origjinë bimore, i cili ndryshon në ngjyrë sezonalisht dhe ky ndryshim i ngjyrës mund të jetë i dukshëm në vete formulën herë pas here.
Share:

Glycolic Acid 7% Toning Solution – 240ml

Solucioni tonifikues 7% i acidit glikolik është një eksfoliant që ndihmon në përmirësimin e patërtisë së lëkurës, balancimin e tonit të pabarabartë dhe teksturën me kalimin e kohës. Kjo formulë përmban një derivat të Tasmanian Pepperberry me origjinë bimore, i cili ndryshon në ngjyrë sezonalisht dhe ky ndryshim i ngjyrës mund të jetë i dukshëm në vete formulën herë pas here. Me pKa afër pH, formula ka një ekuilibër ideal midis kripës dhe aciditetit, duke maksimizuar efektivitetin e acidit dhe duke reduktuar acarimin.

Udhëzimet:

Përdoreni jo më shpesh se një herë në ditë, në mënyrë ideale në mbrëmje.
Pas larjes së fytyrës, lageni një copë pambuku me formulën dhe fshijeni fytyrën dhe qafën. Mos e përdorni në lëkurë të ndjeshme, të qëruar ose të dëmtuar. Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë.Mos e shpëlani. Vazhdoni me produkte shtesë për kujdesin e lëkurës sipas nevojës.
Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar.Këshillohet patch-testing përpara përdorimit.

Kujdes: Ky produkt përmban një acid alfa hidroksi (AHA) që mund të rrisë ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit. Përdorni krem kundër diellit, vishni veshje mbrojtëse dhe kufizoni ekspozimin ndaj diellit gjatë përdorimit të këtij produkti dhe për një javë më pas.

Funksioni: Shenja të plakjes, pa shkëlqim, teksturë të parregullt, parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Toner

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes