Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Etiketë:

Flat Face Teether + Clip

Dhuratë për bebe që pret kicin e parë

Seti perfekt për dhëmbët e parë. Përfshin një lodër dhëmbëzimi të sheshtë dhe një kapëse për t’u siguruar që lodra e të voglit tuaj të mbahet gjithmonë pranë tij dhe larg dyshemesë. Dhe aksesorët nuk do të humbasin më, gjatë shëtitjeve me të vegjlit tuaj!

Share:

Matchstick Monkey – Set me kapëse dhe dhëmbëzues

Çfarë përmban seti?

Seti perfekt për dhëmbët e parë. Përfshin një lodër dhëmbëzimi të sheshtë dhe një kapëse për t’u siguruar që lodra e të voglit tuaj të mbahet gjithmonë pranë dhe larg dyshemesë. Dhe aksesorët nuk do të humbasin më, gjatë shëtitjeve me të vegjlit tuaj! E disponueshme në 6 ngjyra të ndryshme. Kompleti përfshin një lodër dhëmbëzimi të sheshtë (flat face) dhe një kapëse.

Lodër dhëmbëzimi e sheshtë (flat face)

 • E lehtë dhe praktike për t’u mbajtur nga duart e vogla, duke ndihmuar në zhvillimin e aftësive motorike që në moshë të hershme
 • Teksturë e ndryshme për të qetësuar mishrat e dhëmbëve të irrituar
 • Mbrojtje e shtuar Antibakteriale BioCote®, e cila siguron reduktimit të mikrobeve në sipërfaqen e produktit, duke e bërë atë më të sigurtë dhe më të pastër se çdo dhëmbëzues tjetër
 • Pa BPA, jo toksike dhe miqësore me mjedisin
 • E sigurtë në lavastovilje dhe frigorifer
 • E përshtatshme për sterilizim me avull dhe ujë të ftohtë
 • Lartësia: 8 cm

Kapësja:

 • Thjesht përkuleni kapësen në një kënd 90 gradë, kapeni mbi veshje dhe më pas kthejeni në vend
 • Lidhni çdo lodër dhëmbëzimi në unazën e silikonit
 • Përmban BioCote® Mbrojtje Antimikrobiale duke i mbajtur produktet më të sigurta dhe të pastra për më gjatë
 • Miqësore për pjatalarëse dhe frigorifer
 • Silikon i gradës ushqimore i aprovuar nga FDA Pa BPA
 • Jo toksike dhe miqësore me mjedisin
 • Gjatësia: 19 cm
Kujdes:

Përdorini gjithmonë me mbikëqyrjen e të rriturve
Kontrolloni produktin para dhe pas çdo përdorimi për qëllime sigurie

Ngjyra Matchstick Monkey

Beige, Blue, Cool Grey, Green