Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1238 Kategori:

Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution (Vitamin C 15%) – 30ml

Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution është një serum i avancuar i vitaminës C me veprim të drejtpërdrejtë i cili jep një ndjesi të ngjashëm me vajin, i cili ndihmon në reduktimin e dukshëm të shenjave të plakjes duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Kjo formulë ka një madhësi të vogël molekulare, duke lejuar rezultate më të shpejta të dukshme me më pak potencial acarimi.
Share:

Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution (Vitamin C 15%) 30 ml

Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution është një serum i avancuar i vitaminës C me veprim të drejtpërdrejtë i cili jep një ndjesi të ngjashëm me vajin, i cili ndihmon në reduktimin e dukshëm të shenjave të plakjes duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Kjo formulë ka një madhësi të vogël molekulare, duke lejuar rezultate më të shpejta të dukshme me më pak potencial acarimi. Etilimi është proces që ndihmon stabilitetin e vitaminës C duke ruajtur përfitimet në krahasim me derivatet e tjerë të vitaminës C. Dhe për shkak se ka veti të avancuara antioksiduese, kjo formulë pa ujë mbron lëkurën tuaj nga efektet vizuale të dëmtimit të shkaktuar nga stresorët mjedisorë, duke ndihmuar në ruajtjen e një lëkure më rrezatuese.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje.
Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë. Përdorni mbrojtje nga dielli gjatë ditës.

Funksioni: Pa shkëlqim, shenja të plakjes,suport antioksidant, parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Ethyl Ascorbic Acid

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes