Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 735 Etiketë:

Battery Operated Nasal Aspirator

Rinö

Hiqni butësisht mukozën e tepërt kur foshnja ka rrufë pa irrituar kanalet e hundës me Rinö! Ai siguron një thithje të vazhdueshme, jo agresive që është e sigurt për të sapolindurit, foshnjat dhe të vegjlit.

Share:

Aspirator për hundë me bateri

Hiqni butësisht mukozën e tepërt kur foshnja ka rrufë pa irrituar kanalet e hundës me Rinö! Ai siguron një thithje të vazhdueshme, jo agresive që është e sigurt për të sapolindurit, foshnjat dhe të vegjlit. Majat prej silikoni të gradës mjekësore të ripërdorshme (duke përfshirë 2 madhësi) pastrojnë hundën e foshnjës me një proces të shpejtë dhe të sigurt që minimizon përhapjen/ngjitjen e virozës.

  • Ofron një thithje të vazhdueshme të butë dhe unike
  • E butë dhe e sigurt për të sapolindurit, foshnjat dhe të vegjlit
  • Ergonomike dhe e lehtë për t’u përdorur me një dorë
  • Lehtë për t’u pastruar dhe sterilizuar, nuk kërkon filtra
  • Qëndron drejt për përdorim të përshtatshëm dhe ruajtje të lehtë
  • Kupa e grumbullimit rezistent ndaj rrjedhjeve
  • Vjen me 2 madhësi majash silikoni të gradës mjekësore të ripërdorshme dhe vula të papërshkueshme nga uji (të dyja të përshtatshme për tu përdorur me sterilizuesin bblüv Üvi)
  • 2 bateri AA të përfshira
  • Përmasat: 5.1 cm x 3.1 cm x 19 cm