Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori:

Bathtime Wobblers

Set me dy Wobblers

Matchstick Monkey Bathtime Wobblers janë projektuar në mënyrë ergonomike për t’u përshtatur në mënyrë të përkryer në duar të vogla. Shikoni fytyrat e të vegjëlve që ndriçojnë ndërsa lëvizin rreth banjës, duke inkurajuar lojën imagjinative, ndërsa ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike.

Share:

Set me dy Wobblers

Matchstick Monkey Bathtime Wobblers janë projektuar në mënyrë ergonomike për t’u përshtatur në mënyrë të përkryer në duar të vogla. Shikoni fytyrat e të vegjëlve që ndriçojnë ndërsa lëvizin rreth banjës, duke inkurajuar lojën imagjinative, ndërsa ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike. Seti përmban dy lodra dhe janë rezistente ndaj mykut, kështu që ata mund të luajnë deri sa të kënaqen.

Më shumë:

  • Përfshin 2x Wobblers
  • Formë ideale për kapjen e duarve të vogla
  • Nxit lojën imagjinative dhe krijuese
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike
  • Përmban Mbrojtje Antimikrobike BioCote®
  • Projektuar për t’i rezistuar mykut dhe lagështirës
  • Bërë nga material silikoni pa BPA dhe ABS
  • Përdoreni gjithmonë nën mbikëqyrjen e të rriturve
  • Të përshtatshme nga 12+ muaj
Kombinimi Matchstick Monkey

Blue & Yellow, Cool Grey & Green, Pink & Cool Grey, Rubine & Green