Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori:

Bathtime Slide Set

Seti i rrëshqitjes

Seti i rrëshqitjes së Bathtime Matchstick Monkey inkurajon zhvillimin e hershëm të koordinimit sy-dorë, pasi topat me personazhet e kafshëve që kapen lehtë mund të vendosen në majë të rrëshqitjes, ku zbresin në një banjë të shkumëzuar me flluska!

Share:

Seti i rrëshqitjes me karaktere kafshësh

Seti i rrëshqitjes së Bathtime Matchstick Monkey inkurajon zhvillimin e hershëm të koordinimit sy-dorë, pasi topat me personazhet e kafshëve që kapen lehtë mund të vendosen në majë të rrëshqitjes, ku zbresin në një banjë të shkumëzuar me flluska! Thjesht fiksoni rrëshqitësen në çdo banjë ose sipërfaqe të lëmuar dhe zgjidhni ta drejtoni rrëshqitjen në një nga tre këndet. Seti përmban një rrëshqitëse dhe tre topa argëtues me karaktere kafshësh.

Më shumë:

  • Përfshin 1x grup rrëshqitjësesh dhe 3x topa argëtues me karaktere kafshësh
  • Inkurajon mësimin e hershëm përmes lojës
  • Ndihmon në zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe aftësi të shkëlqyera motorike
  • Ngjiteni në banjë ose në çdo sipërfaqe të lëmuar në 3 mënyra të ndryshme
  • Përmban Mbrojtje Antimikrobiale Biocote®
  • Bërë nga materiale PVC & PP pa BPA
  • Të përshtatshme nga 12+ muaj
  • Përdoreni gjithmonë nën mbikëqyrjen e të rriturve
Ngjyra Matchstick Monkey

Blue, White