Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori:

Bathtime Boat Set

Set me varkë dhe lundrues

Seti i varkës Matchstick Monkey Bathtime premton të sigurojë argëtim të pafund gjatë kohës së banjës. I butë në prekje dhe i dizajnuar në mënyrë ergonomike, seti i varkës është ndërtuar për të inkurajuar zhvillimin e hershëm, lojën imagjinative dhe për të përmirësuar aftësitë e shkëlqyera motorike.

Share:

Set me varkë dhe lundrues

Seti i varkës Matchstick Monkey Bathtime premton të sigurojë argëtim të pafund gjatë kohës së banjës. I butë në prekje dhe i dizajnuar në mënyrë ergonomike, seti i varkës është ndërtuar për të inkurajuar zhvillimin e hershëm, lojën imagjinative dhe për të përmirësuar aftësitë e shkëlqyera motorike. Përmban Mbrojtje Antimikrobiale Biocote® për të ndihmuar në parandalimin e rritjes së mykut dhe lagështirës në produkte.

Më shumë:

  • Përfshin 1x varkë dhe 1x lundrues
  • Nxit lojën me imagjinatë
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike
  • Përmban Mbrojtje Antimikrobike BioCote®
  • Projektuar për t’i rezistuar mykut dhe lagështirës
  • Bërë nga materiale silikoni pa BPA, ABS dhe PP
  • Të përshtatshme nga 12+ muaj
  • Përdoreni gjithmonë nën mbikëqyrjen e të rriturve
Ngjyra Matchstick Monkey

Blue, Dusty Pink, Red, Yellow