Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 522 Kategori: Etiketë:

Baby Lullabies and Music Sleep Box

Kübe

Ndihmoni foshnjën të flejë në mënyrë paqësore duke përdorur Kübe! Kubi luan muzikë qetësuese ndërsa projekton imazhe në tavan për të ndihmuar që fëmija të flejë.

Share:

bblüv – Baby Lullabies and Music Sleep Box

Me opsionin e tij të aktivizimit të zërit, Kübe mund të ndihmojë në qetësimin e foshnjës në gjumë gjatë drekës dhe gjatë gjithë natës.

  • 15 melodi dhe tinguj të ndryshëm
  • 3 tema të ndryshueshme të pllakave të projektimit: Deti qetësues, Nata me Yje dhe Pylli
  • Zhurma aktivizohet sa herë që fëmija qan
  • Fikje automatike pas 60 minutash
  • Kërkon 3 bateri AA ose një hyrje mikro-USB (nuk përfshihet)
  • Përmasat: 10 cm x 10 cm x 10 cm