Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori:

2 Clip Product Holder – 19 cm

A ju bie çuço në tokë?

Mbani lodrat e dhëmbëzimit ose çuçot larg dyshemesë. Thjesht lidhni kapësen në veshje dhe nuk do të mos humbisni më asnjë dhëmbëzues.

Share:

Matchstick Monkey – Kapëse për çuço – 2 copë – 19 cm

Si ta përdorni:

Thjesht përkuleni kapësen në një kënd 90 gradë, kapeni mbi veshje dhe më pas kthejeni në vend.

Lidhni çdo lodër dhëmbëzimi në unazën e silikonit

Më shumë:

  • Përmban BioCote® Mbrojtje Antimikrobiale duke i mbajtur produktet më të sigurta dhe të pastra për më gjatë
  • Miqësore për pjatalarëse dhe frigorifer
  • Silikon i gradës ushqimore i aprovuar nga FDA
  • Pa BPA, jo toksike dhe miqësore me mjedisin
  • Gjatësia: 19 cm
Kujdes:

Përdorini gjithmonë me mbikëqyrjen e të rriturve
Kontrolloni produktin para dhe pas çdo përdorimi për qëllime sigurie

Kombinimi Matchstick Monkey

Green & Cool Grey, Mint Green & Dusty Pink, Mustard & Beige, Pink & Cool Grey